O nama

Dobro došli na naše stranice.

Nadamo se da ćete pronaći nešto što će odgovarati Vašim zahtjevima. Mi smo mlada i ambiciozna agencija za nekretnine smještena u Primoštenu uz samu jadransku magistralu te se bavimo se kupoprodajom nekretnina na području Šibensko-kninske i Splitsko-Dalmatinske županije.

Trenutno imamo oko 800 nekretnina u ponudi s tim da se taj broj svakodnevno povećava.Naš ured surađuje sa velikim brojem partnera iz cijeloga svijeta a također i sa drugim agencijama . Prije svega želimo da se svi Vi osjećate dobrodošli kod nas i da budete zadovoljni sa našim uslugama jer ste vi ipak naša najbolja reklama.Bez obzira da li kupujete, prodajete, mijenjate ili samo trebate savjet bez ikakve obaveze dođite i mi ćemo se potruditi da izađete zadovoljni.

Važno je naglasiti da proces kupnje ili prodaje može biti zadovoljstvo, ali samo ako se dobro pripremite. Istina je da su ljudi u Hrvatskoj skeptični što se tiče korištenja usluga agencija, no agencija će Vam uštedjeti puno truda i vremena u pronalaženju kupca ili nekretnine. Prvi razlog tome je što se agencija time bavi profesionalno, kao što Vi radite na vašem poslu. Možda agencija već ima kupca koji čeka na baš Vašu nekretninu, odnosno ima bazu onih koji kupuju i onih koji traže da u datom trenutku te dvije strane spoji i onda dolazi do kupoprodaje.

Bitno je poznavati dokumentaciju koja je usko vezana uz svaki proces kupoprodaje, a i ima dosta različitih stvari o kojima treba voditi računa. Još jedan od razloga korištenja usluga agencije je vrijeme koje je svima dragocjeno. Postoji poslovica, "važnije je kako trošite svoje vrijeme nego kako trošite novac". Često kuporodaja iziskuje puno Vašeg vremena kojeg u današnje vrijeme nitko nema dovoljno.