O nama

O agenciji

Agencija Auxilium Nekretnine sa sjedištem u Primoštenu bavi se kupoprodajom nekretnina u Dalmaciji.

Naša misija

Olakšati proces prodaje, potrage i kupnje nekretnina, pružajući realne informacije i ponudivši kvalitetne nekretnine. Specijalizirani smo za luksuzne apartmane, vile s bazenima i ekskluzivne lokacije uz more u Dalmaciji s odličnim pogledom..

Tko smo mi!

Možemo samo reći da ćemo se potruditi da Vam maksimalno olakšamo proces same potrage i kupnje nekretnine a prije svega objasniti realno stanje stvari jer ipak je to prvi i najbitniji korak u samom procesu kupovine. Bez obzira da li ste kupac nekretnine, prodavatelj ili samo vas nešto zanima u vezi ove tematike slobodno nam se javite i dobit će odgovor “u sridu” kako kažemo u Dalmaciji. U ponudi imamo samo nekretnine koje po našem skromnom sudu imaju realnu vrijednost ili bar blizu realne i u svoju ponudu nikako ne uzimamo nekretnine samo da bi imali puno ponuda.

Specijalizirani smo za luksuznije apartmane, novoizgrađene vile sa bazenima ,kuće u prvom redu do mora, zemljišta u prvom redu do mora ili sa odličnim pogledom itd…

Napominjemo da naša cjelokupna ponuda nije na web stranicama kako bi zaštitili dio naših klijenata tako da nam slobodno pošaljite vaše zahtjeve u svezi potražnje jer možda imamo baš ono što tražite.

U ponudi imamo kuće, vile, apartmane u Vodicama, Tribunju, Murteru, Šibeniku, Brodarici, Žaboriću, Grebaštici, Primoštenu, Rogoznici, Ražnju, Vinišću, Seget Vranjici.

Testimonials